Libresse Dailies Style So Slim

Libresse Dailies Style So Slim

Lekë 230.00
Title:  
Peceta ditore për femra.

-

Libresse Dailies Style So Slim mbrojnë të brendshmet tuaja të preferuara dhe ju mbajnë të ndiheni të freskët gjatë gjithë ditës. Këto veshje me teknologjinë CurveFit përputhen me formën tuaj dhe janë mjaft të holla për t'u veshur me çdo gjë. 

Formula e tij ProSkin ka një infuzion të balancuar me pH dhe ato janë 5 herë më të frymëmarrjes për lëkurë të shëndetshme.

Shiko edhe