Libresse Dailies Fresh Strings * 30

Libresse Dailies Fresh Strings * 30

Lekë 220.00
Title:  
Peceta ditore për femra.

30 copë

Libresse Daily Fresh Strings përshtaten në mënyrë të përkryer me të gjitha llojet e të brendshmeve.

Materiali është super i hollë, tepër i butë dhe lejon lëkurën tuaj të marrë frymë natyrshëm dhe për këtë arsye është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm. 

Përveç kësaj, ato janë pa aromë.

-

Shiko edhe