Libresse Freshness & Protection Ultra+ with Wings

Lekë 170.00
Sasia:  
Peceta mujore për femra.

10 copë, 20 copë

Libresse Freshness & Protection Ultra+ with Wings krijon një ndjesi të pastër, të freskët dhe të mbrojtur gjatë gjithë ditës. 

Përveç kësaj, ato janë pa parfum dhe kanë një shtresë të sipërme që ajroset. 

Shtresa e sipërme në kontakt me lëkurën siguron një ndjesi të butë dhe funksioni SecureFit™ lejon që peceta higjienike të përshtatet me trupin tuaj, për rehati dhe mbrojtje totale kundër rrjedhjeve. 

Kështu që ju mund të ndiheni të sigurta çfarëdo që jeni duke bërë ose kudo që të jeni.

-