Lipor Lavanda Plus * 5

Lipor Lavanda Plus * 5

Lekë 2,150.00
Title:  
Dush vaginal.

5 flakone

Lipor Lavanda Plus përmban 5 flakone, për një pastrim gjinekologjik delikat me qëllim vendosjen e ekuilibrit të ekosistemit vaginal.

Përbërësit aktivë:

  • Acid Hialuronik, i cili mbështet hidratimin natyral të mukozës vaginale.
  • Peroksid Hidrogjeni për një dezinfektim të plotë;
  • Acid Laktik, i cili pastron në mënyrë efikase, duke larguar aromat e pakëndshme si edhe normalizuar ph vaginal.
  • Ekstrakt Kamomili me një efekt qetësuses të irritimeve.
Indikohet në rastet e patologjive infektive, vaginite, kandida, vulvo-vaginite për normalizmin e ph natyral.

Udhëzime përdorimi:

  • Thyhet koka e flakonit me një rrotullim të lehtë. 
  • Më pas hiqet kanula nga blisteri dhe vendoset në vrimën përkatëse boshe duke e fiksuar mirë. 
  • Bëhet larja duke zbrazur flakonin mbi të cilin ushtrohet një presion i lehtë, në mënyrë që të rrjedhë lëngu dhe flakoni të zbrazet.

Këshillohet 1 flakon në ditë.