LYCIA Beauty Care Deodorant 48h Protection Roll-On * 50 ML

LYCIA Beauty Care Deodorant 48h Protection Roll-On * 50 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant për lëkura sensitive.

50 ml

Deodoranti përmban përbërës qetësues, të cilët reduktojnë ndjesinë irrituese të shkaktuar nga heqja e qimeve dhe e bëjnë atë të përshtatshëm edhe për lëkurë të ndjeshme, për 48 orë mbrojtje.

  • Pa alkool, ngjyrues dhe konservues
  • I testuar dermatologjikisht
  • Ideale pas depilimit.

Tundeni mirë para përdorimit. 

Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe