Lycia Deteregente Intimo Freschezza Attiva * 250 ML

Lycia Deteregente Intimo Freschezza Attiva * 250 ML

Lekë 450.00
Title:  
Detergjent intim.

250 ml

Lycia Deteregente Intimo Freschezza Attiva, formula e saj novatore, me një kompleks aktiv të vajrave natyralë të ngjashëm me lëkurën, ruan ekuilibrin fiziologjik të pjesëve tuaja intime, duke kryer gjithashtu një veprim efektiv, por delikat kundër aromës. 

  • Me pH 4.5, ai përmban Vaj Natyral të Trumzës dhe është ideal për të mbrojtur ekuilibrin tuaj natyror gjatë menstruacioneve, pas lindjes dhe kur frekuentoni vendet në rrezik të kontaktit bakterial. 
  • Pa sapun, parabene, SLES dhe SLS.
  • I testuar mikrobiologjikisht dhe gjinekologjikisht.


Aplikojeni produktin deri në 2 herë në ditë si edhe shpëlajeni me ujë të ngrohtë.