Lycia Dischetti Struccanti Viso e Occhi in Cotone *80

Lycia Dischetti Struccanti Viso e Occhi in Cotone *80

Lekë 190.00
Title:  
Pambuk për të pastruar grimin.

80 copë

Pambuke për heqjen e shpejtë të make-up-it nga fytyra dhe sytë, duke eliminuar të gjitha gjurmët, prej pambuku të pastër dhe janë jashtëzakonisht delikate për lëkurën.

Të përdoren sipas nevojës.

Shiko edhe