Lycia Make-up Remover and Purifying Wipes for Oily Skin* 20

Lycia Make-up Remover and Purifying Wipes for Oily Skin* 20

Lekë 350.00
Title:  

Peceta për heqjen e make-up-it për lëkura të yndyrshme.

 

20 copë

Peceta për heqjen e make-up-it me kompleks mineral.

  • Veprim i dyfishtë, heqë make-upin dhe detoksifikon lëkurën e yndyrshme dhe të papastër.
  • Formula e pastrimit me kompleks mineral eliminon make-up-in e papërshkueshëm nga uji dhe papastërtitë nga sytë, buzët dhe fytyra, duke e lënë lëkurën të pastër, të hidratuar dhe natyralisht të shndritshme.
  •  Me origjinë natyrale, largojnë gjurmët e smogut dhe ndotjes që vendosen në lëkurë.
  • Pëlhura ekskluzive Bi-Fas, ka një anë me mikro-relieve që çliron qumështin pastrues duke hequr butësisht grimin, pluhurin dhe smogun dhe një anë të lëmuar që heq butësisht papastërtitë duke e lënë lëkurën tuaj të pastër dhe të tonifikuar.


Të përdoren sipas nevojës.

Shiko edhe