Lycia Men Extreme Fresh Spray * 150 ML

Lycia Men Extreme Fresh Spray * 150 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant për meshkujt.

150 ml

Formulë inovative që siguron një performancë maksimale prej 72 orësh edhe në momentet më intense dhe stresuese.

Sistemi ekskluziv anti-erë Lycia eleminon erën e keqe dhe rregullon djersitjen pa lënë shenja tek rrobat.

Parfumi i tij me teknologjinë Deoactive garanton freski dhe ju shoqëron deri në mbrëmje.

  • Pa alkool dhe ngjyrues.
  • I testuar dermatologjiksht.

Aplikojeni disa herë sipas nevojës.