Lycia Men Original Dry 72H Pump Spray * 75 ML

Lycia Men Original Dry 72H Pump Spray * 75 ML

Lekë 350.00
Title:  
Anti-djersë në formë lëngu që siguron mbrojtje për 72 orë tek meshkujt.

75 ml

Lycia Men Original Dry 72H Pump Spray deodorant për meshkuj ofron 72h mbrojtje efektive.

  • Një formulë inovative që siguron performancë maksimale për 72 orë edhe në momentet më intensive dhe stresuese.
  • Sistemi ekskluziv anti-erë Lycia eliminon aromat e pakëndshme dhe rregullon djersën pa lënë gjurmë në pëlhura.
  • Parfumi i saj me teknologji Deoactive garanton një freski që ju shoqëron deri në mbrëmje  
  • Pa alkool dhe ngjyra.
  • Testuar dermatologjikisht.


Tundeni mirë para përdorimit. 

Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.