Lycia Men Original Dry 72H Spray * 150 ML

Lycia Men Original Dry 72H Spray * 150 ML

Lekë 350.00
Title:  
Anti-djersë që siguron mbrojtje për 72 orë edhe në momentet më intensive për meshkuj.

150 ml

Lycia Men Original Dry 72H Spray është një anti-djersë që siguron mbrojtje për 72 orë edhe në momentet më intensive.
  • Ka efekt antibakterial, përmban Anti Odor Tech i cili ndihmon në eleminimin e aromave të pakëndshme dhe kontrollon djersitjen pa lënë njolla në rrobat e bardha dhe të zeza.
  • Aroma e saj ofron freski shtesë gjatë gjithë ditës.Tundeni mirë para përdorimit. 

Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.