Lycia Squares Soft Make-up Remover Cotton *50

Lycia Squares Soft Make-up Remover Cotton *50

Lekë 250.00
Title:  
Pambuk për të hequr make-up-in nga fytyra.

50 copë

Pambuk për të hequr make-up-in nga fytyra duke eliminuar të gjitha gjurmët në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë, prej pambuku të butë për të garantuar delikatesën maksimale.

Të aplikohet sipas nevojës.

Shiko edhe