Magne B6 * 50

Magne B6 * 50

Lekë 1,053.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë magnezi që ndihmon në mirëqenien e muskujve, kockave dhe nervave.

40 tableta

Suplement ushqimore që ndihmon në luftimin e: nervozizmit, ankthit, lodhjes dhe çrregullimeve të gjumit.

  • Vitamina B6 ose Piridoksina është një substancë organike jo kalorike, thelbësore për metabolizmin tonë dhe nuk prodhohet nga trupi ynë. E tretshme në ujë dhe për këtë arsye eliminohet me shpejtësi nëpërmjet urinë. Prandaj konsumi ditor i këtyre vitaminave të tretshme në ujë është i nevojshëm për të ruajtur sasinë e nevojshme për funksionimin e duhur të trupit. 
  • Magnezi luan një rol të rëndësishëm në sintezën e proteinave, transmetimin e impulseve nervore, tkurrjen e muskujve. Gjithashtu vepron si katalizator në një numër të madh të reaksioneve enzimatike.

Tek të rriturit: 3 deri në 4 tableta në ditë.
Tek fëmijët 12 deri në 15 vjeç: 2 deri në 4 tableta në ditë.

Shiko edhe