Magne Heart Active * 20

Magne Heart Active * 20

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor që përmban Saffron,ka një efekt të favorshëm për sistemin kardiovaskular, dhe acidin L-Aspargain, që ndihmon në prodhimin e aminoacideve, dhe në sintetizimin e proteinave.

20 bustina

MagneHeart Active përmban Saffron, që ka një efekt të favorshëm për sistemin kardiovaskular, dhe acidin L-Aspargain, që ndihmon në prodhimin e aminoacideve, dhe në sintetizimin e proteinave.

Abo MagneHeart Active është suplement ushqimor me dy minerale kryesore për shëndetin e njeriut: Magnezi dhe Kaliumi.

Vetitë:

  • Kontribuon në sintetizimin normal të proteinave dhe ndihmon për pulsin e shpejtuar dhe ngërçet.
  • Mundëson një gjendje të mirë të zemrës.
  • Mundëson përmirësimin e gjendjes së venave dhe ndihmon për spazmat në tretje dhe për marramendje.

Doza e rekomanduar: 1 bustinë në ditë e tretur në një gotë ujë.

Shiko edhe