Power Health Magnesium * 300 MG

Power Health Magnesium * 300 MG

Lekë 1,100.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë magnezi që ndihmon në mirëqenien e muskujve, kockave dhe nervave.

300 mg

Magnezi, një element që gjendet në të gjitha qelizat, është një mineral thelbësor në çdo proces biologjik në trup.

Luan një rol të rëndësishëm në:

  • Strukturën e kockave.
  • Thelbësore për rritjen dhe mirëmbajtjen e organeve.
  • Nervave dhe sistemit të qarkullimit të gjakut.
Ndihmon në çlirimin energjitik dhe përfshihet në shumë procese metabolike, të cilat gjithashtu ndihmojnë në zvogëlimin e ndjenjës së lodhjes.
I rëndësishëm për funksionimin normale të hormoneve dhe ka një efekt përmirësues në forcimin e muskujve.
  • Magnezi luan një rol të rëndësishëm në strukturën e kockave dhe është thelbësor për rritjen dhe mirëmbajtjen e organeve dhe nervave.
  • Magnezi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, funksionimin e muskujve, mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve.

Të merret një tablete në darkë, e tretur në 200 ml ujë,pas ushqimit.

Shiko edhe