Solgar Magnesium With Vitamin B6 * 100

Solgar Magnesium With Vitamin B6 * 100

Lekë 1,925.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë magnezi që ndihmon në mirëqenien e muskujve,kockave dhe nervave.

100 tableta

Magnezi me Vitaminën B6 është një formulë plotësuese që luan një rol të rëndësishëm në mbështetjen e ruajtjen e shëndetit të mirë.
Magnezi është një mineral thelbësore brenda trupit tonë. Vitamina B6 gjithashtu siguron një mirëfunksionim të sistemit nervor dhe metabolizmin energjitik.

 Magnezi me Vitaminë B6 mund të ndihmojë:

  • Reduktimin e gjendjeve të ankthit dhe stresit.
  • Rregullimin e gjendjeve të luhatjes së humorit.
  • Lehtësoni spazmat e muskujve dhe ngërçet e këmbëve.
  • Ndihmon në mirëqenien e kockave.
Ky suplement indikohet për mirëqenien e sistemit kardiovaskular, skeletor, muskulor dhe nervor.

Doza e rekomanduar është 3 tableta në ditë ,pas ushqimit.

Shiko edhe