Marvinia Linea Intima Detergente Sapone Liquido * 250 ML

Marvinia Linea Intima Detergente Sapone Liquido * 250 ML

Lekë 1,950.00
Title:  
Detergjent intim.

250 ml

Marvinia Linea Intima Detergente Sapone Liquido është zhvilluar për një higjenë personale të jashtme korrekte. 

Formula speciale, e bazuar në ekstrakte vegjetale si ato të Kalendulës dhe Kamomilit, si edhe  dhe Fara Grejpfruti, e bën këtë një produkt unik dhe të pazëvendësueshëm, të aftë të zgjidhë që në aplikimin e parë disa acarime lokale.

Ai ruan ekuilibrin natyror dhe mbrojtjen e lëkurës duke kryer një efekt zbutës dhe qetësues. Për më tepër jep një ndjesi të menjëhershme të mirëqenies dhe freskisë me një efekt aromatizues të zgjatur.

Rekomandohet përdorimi deri 2 herë ditë, si edhe shpëlarja me ujë të ngrohtë.