Marvinia Intimo Lavanda Vaginale * 4

Marvinia Intimo Lavanda Vaginale * 4

Lekë 2,960.00
Title:  
Dush vaginal.

5 flakone

Marvinia Intimo Lavanda Vaginale është zhvilluar për një higjenë intime korrekte.

Formula speciale, e bazuar në ekstrakte vegjetale si ato të Kalendulës dhe Kamomilit, si edhe  dhe Fara Grejpfruti, e bën këtë një produkt unik dhe të pazëvendësueshëm, të aftë të zgjidhë që në aplikimin e parë problematikat e traktit genital.

Ai ruan ekuilibrin natyror dhe mbrojtjen e mukozës duke kryer një efekt zbutës dhe qetësues. Për më tepër jep një ndjesi të menjëhershme të mirëqenies dhe freskisë me një efekt aromatizues të zgjatur.


Udhëzime përdorimi:

  • Tundeni flakonin para përdorimit.
  • Thyhet koka e flakonit me një rrotullim të lehtë.
  • Më pas hiqet kanula nga blisteri dhe vendoset në vrimën përkatëse boshe duke e fiksuar mirë.
  • Bëhet larja duke zbrazur flakonin mbi të cilin ushtrohet një presion i lehtë, në mënyrë që të rrjedhë lëngu dhe flakoni të zbrazet.

Këshillohet 1 flakon në ditë.