Memos * 10

Memos * 10

Lekë 1,600.00
Title:  
Suplement ushqimor, në formë të lëngshme për të përmirësuar memorjen.

10 flakone

Memos është një suplement ushqimor, në formë të lëngshme për të përmirësuar kujtesën.
Ai përmban:

  • Hekuri dhe Zinku që kontribuojnë në mirëqenien e funksionit njohës.
  • Acidi folik, niacina dhe tiamina që mbështesin një gjendje të shëndetshme psikologjike.
  • Ginkgo Biloba përmirëson kujtesën dhe funksionin kognitiv.

Rekomandohet përdorimi i 1-2 flakoneve në ditë, me stomakun plot.

Shiko edhe