Mg K Vis * 15

Mg K Vis * 15

Lekë 1,820.00
Title:  
Suplement ushqimor me kripëra minerale të Magnezit, Kaliumit dhe Kreatinë.

15 bustina

Suplement ushqimor me bazë të kripërave Minerale të Magnezit (TrioMig) dhe Kaliumit sëbashku me Kreatinë, e dobishme në të gjitha rastet e mungesës së nutrienteve në dietat ushqimore.

Siguron furnizimin e duhur me Kripëra minerale, Magnez dhe Kalium, për të rivendosur ekuilibrin hidrolitik., veçanërisht në rregullimin e çekuilibrit fiziologjik të kripërave, për shkak të djersitjes së tepërt ose rritjes së aktivitetit fizik.

  • Mg.K.Vis është një suplement i rëndësishëm për të gjithë personat me aktivitet të lartë fizik.
  • Falë formulës së saj me kreatinë ndihmon për të forcuar kapacitetin muskulor, për të vonuar shfaqjen e lodhjes dhe stresit, duke përshpejtuar rikuperimin e aftësive fizike dhe mendore.
  • Përmban shijen e këndshme të portokallit.

Dozimi:

  • 2 bustina në ditë larg vakteve, të tretur në 1/2 gotë ujë, përzieni mirë derisa produkti të tretet plotësisht dhe pijeni menjëherë.

Shiko edhe