Micostop Detergente Intimo * 250ML

Micostop Detergente Intimo * 250ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Larës për zonën intime.

250 ml

Detergjenti Micostop mund të përdoret si një shtesë e veçantë higjieno-kozmetike që ushtron një aktivitet antibakterial përmes parandalimit të përhapjes së mikrobeve që përndryshe mund të sulmojnë lëkurën dhe mukozën e organeve gjenitale të jashtme duke shkaktuar kruajtje, skuqje ose lëkurë.

  • Pastrues i butë që respekton filmin hidrolipidik të lëkurës dhe për këtë arsye mund të përdoret gjithashtu nga njerëzit me lëkurë të ndjeshme.

Indikimet:
Pastrimi dhe higjiena e lëkurës dhe mukozave të organeve gjenitale të jashtme, pas ndërhyrjeve në rajonin perineal.

Përdorni një sasi të mjaftueshme produkti për të pastruar zonat e prekura. Lëreni për disa momente dhe më pas shpëlajeni me ujë.