Micostop Lavanda Vaginale * 5

Micostop Lavanda Vaginale * 5

Lekë 2,100.00
Title:  
Dush vaginal.

5 flakone

Micostop Lavanda Vaginale është një dush vaginal i shoqëruar me veshjet vaginale për kurimin e vaginitit fungal, bakterial dhe protozoal. Mikroflora normale bakteriale e pranishme në zonën intime është një mbrojtje natyrale dhe efektive. 

Tek femrat e rritura, terapia me antibiotikë, stresi, disbalancat dietike dhe sëmundjet ndryshojnë florën mikrobiotike vaginale të dobishme në cilësi dhe sasi, duke e ekspozuar mukozën vaginale ndaj sulmit nga patogjenë që shkaktojnë acarim dhe infeksione.

Përmban:

  • Klotrimazole me veprim antifungale.
  • Vaj esencial Lavander me veprim antifungal dhe qetësues i mukozës.Udhëzime përdorimi:

  • Thyhet koka e flakonit me një rrotullim të lehtë.
  • Më pas hiqet kanula nga blisteri dhe vendoset në vrimën përkatëse boshe duke e fiksuar mirë.
  • Bëhet larja duke zbrazur flakonin mbi të cilin ushtrohet një presion i lehtë, në mënyrë që të rrjedhë lëngu dhe flakoni të zbrazet.

Këshillohet 1 flakon në ditë.