Novelty Life Miele C * 20

Novelty Life Miele C * 20

Lekë 1,050.00
Title:  
Suplement ushqimor me mjaltë manuke, propolis, roza kanina, shelg dhe vitaminë C.

20 tableta eferveshente

Fuqizues natyral i sistemit imunitar, mbrojtje efikase kundër sëmundjeve tipike dimërore.

  • Vepron si anti-oksidant dhe vitaminizues duke rritur përthithjen e Kalciumit dhe Zinkut.
  • Rritë nivelin energjitik.
  • Vepron si anti-inflamator në mukozat e hundës, sytë dhe rrugëve të frymëmarrjes nëpërmjet ndalimit të ciklooksigjenazes (enzime në prodhimin e inflamacionit).
  • Efekt antibakterial i mjaltit manuka gjatë ftohjes, gripit dhe dhimbjes së fytit.
  • Ka efekt tonik kundër stresit dhe lodhjes.
  • Mund të përdoret edhe në trajtimin e dhimbjeve reumatike.
  • Përmirëson gjendjen fizike dhe mendore.

Të përdoren 3-4 tableta të tretshme në një gote me ujë në ditë , mos të merren më shumë se 4 tableta në ditë.

Shiko edhe