Montefarmaco Briovitase Sostegno * 20

Montefarmaco Briovitase Sostegno * 20

Lekë 2,000.00
Title:  
Një suplement ushqimor i magnezit dhe kaliumit, në rast të lodhjes dhe dobësisë së muskujve.

20 bustina

Metabolizëm, Suplemente

Montefarmaco Briovitase Sostegno është një shtesë ushqimore e Magnezit dhe Kaliumit, me Hekur, Kreatinë, Karnitinë dhe Beta-Alaninë. 

  • Magnezi dhe Hekuri kontribuojnë në reduktimin e lodhjes dhe në metabolizmin normal që prodhon energji. 
  • Magnezi dhe Kaliumi kontribuojnë në funksionimin normal të muskujve. 

Pa sheqer, me ëmbëlsues.

  • Përmbajtja e bustinës tretet në një gotë me ujë (180 ml), përzihet dhe pihet tretësira e përftuar. 
  • Rekomandohen 2 bustina në ditë.

Shiko edhe