Natural Factors Vitamin B1 100 MG * 90

Natural Factors Vitamin B1 100 MG * 90

Lekë 1,560.00
Title:  
Suplement ushqimor me përbërje të vitaminës B1.

90 tableta

Natural Factors Vitamin B1 100 MG është një vitaminë e tretshme në ujë dhe është e nevojshme për rritjen normale dhe ruajtjen e shëndetit pasi funksionon si një koenzimë në metabolizmin e energjisë dhe në metabolizmin e karbohidrateve dhe aminoacideve me zinxhir të degëzuar.
Tiamina ndihmon në prodhimin e acidit klorhidrik për tretje dhe është i dobishëm në kushtet e keqpërthithjes. Ai gjithashtu mbështet shëndetin e zemrës dhe sistemit nervor.

  • Ndikon pozitivisht në humor;
  • E nevojshme për funksionimin e duhur të tretjes;
  • Promovon një gjumë të qetë;
  • Efekte të dobishme në përqendrim dhe mësim.

Këshillohet administrimi i 1 tablete në ditë.

Shiko edhe