Natural Factors Vitamin D3 1000 IU *180

Natural Factors Vitamin D3 1000 IU *180

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë Vitaminë D që luan një rol të rëndësishëm në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve, gjithashtu luan një rolë mbështetës në funksionimin normal të sistemit imunitar.

180 tableta

Vitamina D është një vitaminë e tretshme në yndyrna e gjetur në ushqime si kërpudhat, peshku, gjalpi dhe e verdha e vezës.
Vitamina D ka funksione dhe përfitime më shumë se cdo vitaminë tjetër.

Ajo kontribuon në:

  • Mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve.
  • Përthithjen e kalciumit dhe fosforit.
  • Funksionimin normal të muskujve.
  • Nivele normale të kalciumit në gjak.
  • Funksionimin e sistemit imunitar.
  • Procesin e ndarjes qelizore.

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë.

Shiko edhe