Natural Factors Vitamin D3 2500 UI * 90

Natural Factors Vitamin D3 2500 UI * 90

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmabjtje të vitaminës D.

90 kapsula

Natural Factors Vitamin D3 2500 UI është një burim i mjaftueshëm i kësaj vitaminë kyçe në një formë shumë të absorbueshme.

Vitamina D normalisht merret nga dieta ose prodhohet nga lëkura nga energjia ultravjollcë e diellit. Megjithatë, ajo nuk është e bollshme në ushqim. Ndërsa më shumë njerëz shmangin ekspozimin në diell, shtimi i vitaminës D bëhet edhe më i nevojshëm për të siguruar që trupi juaj të marrë një furnizim adekuat.

Benefitet:

  • promovimin e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.
  • mbështet sistemin imunitar, mirëqënien e trurit dhe sistemit nervor.
  • rregullon nivelet e insulinës dhe menaxhimin e diabetit.
  • mbështet funksionin e mushkërive dhe shëndetin kardiovaskular.
  • ndikon në shprehjen e gjeneve të përfshira në zhvillimin e kancerit.

Merrni 1 kapsulë xhelatinoze në ditë gjatë orës 10-11 të paradites.

  • Sigurohuni të ekspozoheni për të paktën 30 minuta në diell, pas marrjes së Vitaminës D.
  • Ruajeni produktin në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

Shiko edhe