Natures Truth B12 1000 MCG *75

Natures Truth B12 1000 MCG *75

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement me përmbajtje të vitaminës B12.

75 tableta

  • Vitamina B12 është një lëndë ushqyese që ndihmon në mirëfunksionimin e qarkullimit të gjakut dhe qelizave nervore në trupin tonë dhe ndihmon në krijimin e ADN-së, materialit gjenetik në të gjitha qelizat tona.
  • Vitamina B12 gjithashtu ndihmon në parandalimin e anemisë megaloblastike.
  • Vitamina B-12 është një vitaminë B esenciale e tretshme në ujë që gjendet natyrshëm në një shumëllojshmëri ushqimesh si peshku, mishi, vezët dhe produktet e qumështit.

Doza e rekomanduar për të rriturit,1 tabletë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe