Natures Truth Calcium 600 MG + D3 *60

Natures Truth Calcium 600 MG + D3 *60

Lekë 1,750.00
Title:  
Suplemet ushqimor me bazë vitaminë D3 dhe Calcium që ndihmojn në mirëfunkionimin e sistemit muskulo skeletik.

60 kapsula

  • Kalciumi kontribuon në kocka të shëndetshme dhe të forta dhe është i dobishëm në kontraktimet e muskujve dhe impulset nervore.
  • Shtimi i D3 ndihmon në përthithjen e Kalciumit duke mbështetur gjithashtu një sistem të shëndetshëm imunitar.
  • Kalciumi dhe vitamina D adekuate si pjesë e një diete të shëndetshme, së bashku me aktivitetin fizik, mund të zvogëlojnë rrezikun e osteoporozës.
  • Promovon shëndetin e kockave.
  • Mund të zvogëlojë rrezikun e osteoporozës.
  • Mbështet funksionin e nervave dhe muskujve.


Doza e rekomanduar është 2 kapsula në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe