Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream * 50 ML

Lekë 450.00
Aroma:  
Krem hidratues dhe ushqyes për duart.

50 ml

Higjena, Të tjera

Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream jep një lehtësim të menjëhershëm për duart e thata dhe të plasaritura.
Kjo formulë e vërtetuar klinikisht dhe shumë e përqendruar shëron me shpejtësi duart e thata. 

Ai përmirëson dukshëm pamjen dhe ndjesinë e lëkurës tuaj.
Duart ndihen të buta dhe të lëmuara pas vetëm një aplikimi.

  • Butësi që zgjat.
  • E pasur me Glicerinë.
  • I përqëndruar.

  • Aplikoni sa herë të jetë e nevojshme, një sasi të vogël kremi dhe masazhojeni në duart tuaja deri në përthithje të plotë.