Noreva Actipur Creme* 30 ML

Noreva Actipur Creme* 30 ML

Lekë 2,100.00
Title:  
Krem matifikues anti-imperfeksione.

30 ml

Krem matifikues anti-imperfeksione për të parandaluar pikat e zeza dhe për të trajtuar ato ekzistuese.

  • Actipur Anti-Imperfection ndalon dhe rregullon prodhimin e yndyrës në lëkurat me tendence akneike tek adoleshentet dhe të rriturit.
  •  Në përdorim të përditshëm lëkura është me e lemuar, pa shkelqim dhe e balancuar.


Të plikohet në mëngjes dhe darkë në lëkurë të pastër.

Shiko edhe