Noreva Actipur Expert Sensi+ *40 ML

Noreva Actipur Expert Sensi+ *40 ML

Lekë 2,100.00
Title:  
Krem anti-imperfeksione posaçërisht për lëkurat të ndjeshme.

40 ml

Noreva Actipur Expert Sensi është kujdesi i parë anti-imperfeksione zhvilluar posaçërisht për lëkurat të ndjeshme dhe të brishta.

Formula me tolerance shumë të lartë lejon të veprojë si në ndjeshmërinë e lëkurës ashtu edhe në minimizimin e akneve ,pikave të zeza dhe zonat e inflamuara.

Kompleksi i përbërësve inovativë lejon:

  • Eleminimin e akneve dhe pikave të zeza.
  • Qetësimin e lëkurës.
  • Eleminimin në mënyrë efektive të sebumit të tepërt.
  • Zvogëlimin e njollat ​​ekzistuese.

Të aplikohet në mëngjes dhe mbrëmje në të gjithë fytyrën e pastruar më parë. Shmangni kontaktin me sytë.

Shiko edhe