Noreva Actipur Stop Spot * 10 ML

Noreva Actipur Stop Spot * 10 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Krem që trajton imperfeksionet e lokalizuara të lëkurës me tendencë akneike dhe qetëson zonat e inflamacionit.

10 ml

Noreva Actipur Anti-Imperfection vepron shpejt dhe në mënyrë të qëndrueshme than dhe korrigjon imperfeksionet e lokalizuara të lëkurës me tendencë akneike dhe qetëson zonat e inflamacionit.

  • Ky produkt kufizon përhapjen bakteriale, neutralizon faktorët acarues dhe pastron lëkurën falë vitaminës PP.
  • Formuluar pa AHA mund të përdoret edhe gjatë verës.
  • Jo komedogjen,pa aromë,paraben.


Të aplikohet 2 ose 3 herë në ditë në zonën e elementeve.

Shiko edhe