Noreva Actipur Gel *150 ML

Noreva Actipur Gel *150 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Xhel pastrues për lëkurat e yndyrshme akneike.

150 ml

Noreva Actipur xhel pastrues është një përkujdesje pastruese pa sapun shumë e butë që pastron lëkurat e yndyrshme me akne.

Ajo largon gjithë papastërtitë dhe rregullon prodhimin e yndyrës në fytyrë dhe trup.
Lëkura është e pastër, e dezinfektuar, gati për trajtimet e rradhës.

  • Pa sapun.
  • Pa paraben.
  • pH fiziologjik.

Të aplikohet në lëkurë të lagur, masazhojeni dhe shplajeni.

Shiko edhe