Noreva Bergasol Expert Fluid Cream Invisible Finish SPF 50+ *50 ML

Noreva Bergasol Expert Fluid Cream Invisible Finish SPF 50+ *50 ML

Lekë 2,700.00
Title:  
Krem mbrojtës nga dielli me fuqi kundër radikalëve të lirë.

50 ml

Noreva Bergasol Expert Fluid Cream Invisible Finish SPF 50+ është një kujdes me filtra dielli me performancë të lartë dhe një mburojë të fuqishme kundër radikalëve të lirë.

Lufton në mënyrë efektive kundër plakjes së parakohshme të lëkurës duke kufizuar dëmtimin qelizor në zemër të epidermës dhe duke siguruar mbrojtje të përgjithshme të lëkurës kundër UVA, UVB IR dhe dritës blu.

Ofron një multi-mbrojtje ekskluzive:

  • Me 3 filtra UV
  • Nga mbrojtja e ndjeshmërisë, një peptid i gjeneratës së re që stimulon mbrojtjen natyrore të lëkurës kundër rrezeve UV. Falë veprimit të trefishtë, vepron në sintezën e melaninës, mbron dhe riparon ADN-në e qelizave dhe qetëson lëkurën e dëmtuar nga dielli.
  • Eliksiri B17  – një ekstrakt bimor që parandalon fotografimin e lëkurës duke mbrojtur fijet dermale nga dëmtimi i diellit dhe duke rritur qëndrueshmërinë e lëkurës.
  • Desert date tree oil – karakterizohet nga prekja e tij e shkëlqyeshme e thatë dhe e butë dhe nga veprimi i tij ushqyes, hidratues dhe zbutës.

Tekstura e mëndafshtë garanton thithjen e shpejtë dhe jo të yndyrshëm. Rezistent ndaj ujit.


Aplikoni në mënyrë të barabartë para çdo ekspozimi.
Aplikoni shpesh në rast të ekspozimit të zgjatur në diell dhe pas çdo larje ose aktiviteti sportiv.

Shiko edhe