Noreva Bergasol Expert Children's Velvet Cream SPF 50 * 150 ML

Noreva Bergasol Expert Children's Velvet Cream SPF 50 * 150 ML

Lekë 3,800.00
Title:  
Krem për fëmijë, me mbrojtje të lartë ndaj diellit.

150 ml

Krem mbrojtës me faktor mbrojtës shumë të lartë ndaj rrezeve UVA dhe UVB, i formuluar veçanërisht për fëmijët më lëkurë të ndjeshme.

  • Glicerina hidraton dhe ushqen lëkurën delikate të fëmijëve.
  • Niacinamidet parandalojnë formimin e njollave, që mund të shfaqen nga ekspozimi i tejzgjatur në diell.
  • I përshtatshëm për fëmijë nga mosha 1-vjeçare.


Është gjithashtu rezistent ndaj ujit për të siguruar në maksimum mbrojtjen e lëkurës ndaj efekteve të ndryshme të rrezeve të diellit në çdo moment të ditës.

Aplikojeni në mënyrë uniforme në lëkurën e fëmijës para ekspozimit në diell,.

Riaplikojeni kremin çdo 2 orë, ose pas çdo mundësie eleminimi të tij nga uji, rrobat apo peshqiri.

Shmangni ekspozimin direkt të bebeve në diell.

Mos e aplikoni në lëkurë të irrituar.

Shiko edhe