Noreva Cicadiane Creme Soothing Repairing *40 ML

Noreva Cicadiane Creme Soothing Repairing *40 ML

Lekë 1,700.00
Title:  
Krem rigjenerues për lëkurën.

40 ml

Kremi Zbutës Riparues Noreva Cicadiane siguron mbrojtje, hidratim, rindërtim të shpejtë dhe optimal të shtresës mbrojtëse të lëkurës dhe limiton përhapjen bakteriale. 

  • Riparon dëmtimet epidermale si: plagë, irritim, sensitivitetin pas trajtimeve estetike dhe operacioneve.
  • Kremi mund të përdoret për fytyrën dhe trupin, nga e gjithë familja.

Aplikojeni 1 herë në ditë në lëkurë të pastër dhe të thatë për fëmijët nën 3 vjeç.

Aplikojeni 1 ose 2 herë në ditë tek fëmijët mbi 3 vjeç dhe tek të rriturit.

Shiko edhe