Noreva Cicadiane SPF 50 Protect Reparatrice* 40 ML

Noreva Cicadiane SPF 50 Protect Reparatrice* 40 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Krem riparues dhe fotombrojtëse me spf 50 ,qetëson dhe rigjeneron lëkurën e ndjeshme.

40 ml

Noreva Cicadiane Përkujdesje Riparuese dhe Fotombrojtëse SPF 50 qetëson dhe rigjeneron lëkurën e ndjeshme për të gjithë familjen, për fytyrën dhe trupin.

Kjo gjenerate e re 2 në 1 lejon:

  • Sigurimin e një mbrojtjeje optimale dhe kufizon hiperpigmentimin e shenjave.
  • Siguron hidratim dhe rigjenerim të shpejtë të barrierave të lëkurës pas ndryshimeve të epidermës.

Të zgjedhura me shumë kujdes, përbërësit aktivë janë:

  • Filtra nga dielli me spektër të gjerë për një mbrojtje të efektshme.
  • Agjentë hidratues dhe filmogjenë të kombinuara me acid hialuronik BPM që lejojnë hidratimin dhe shërimin e lëkurës.
  • Kombinimi zink/bakër kufizon shumimin e baktereve.
  • Pa paraben, fenoksietanol, aromë dhe ngjyrues.
  • Tolerance e lartë.

Aplikojeni kremin para ekspozimit në diell në zonat që dëshironi. Riaplikojeni disa herë gjatë ditës.

Shiko edhe