Noreva Exfoliac Eau Micellare * 250 ML

Noreva Exfoliac Eau Micellare * 250 ML

Lekë 2,300.00
Title:  
Locion micelar për pastrimin e fytyrës, syve dhe buzëve.

250 ml

Locion micelar për pastrimin e fytyrës, syve dhe buzëve.

  • Largon papastërititë, yndyrën dhe make-up.
  • I jep lëkurës një ndjesi freskie duke e lënë atë të matifikuar dhe të hidratuar.
  • Nuk ka nevojë për shpëlarje.
  • Jo komedogjenik.
  • I testuar dermatologjikisht.
  • Pa paraben.

Aplikohet në të gjithë fytyrën nëpërmjet një pambuku. Mund të përdoret në mëngjes dhe në darkë.

Shiko edhe