Noreva Exfoliac Purifying Scrub*50 ML

Noreva Exfoliac Purifying Scrub*50 ML

Lekë 1,700.00
Title:  
Skrabi ndihmon në largimin e papastërtive nga lëkura.

50 ml

Skrab i formuluar për të larguar menjëherë papastërtit nga lëkurat me imperfeksione.

  •  Jep një efekt eksfoliues në thellësi, purifikon dhe pastron epidermën duke larguar qelizat e vdekura.
  •  Lëkura do të ndihet e pastër dhe do të fitoje butësi.


Të aplikohet 2 ose 3 herë në javë në lëkurë të njomur. Masazhohet lehtë dhe shpëlaheni.

Shiko edhe