Noreva Exfoliac SPF 50 * 40 ML

Noreva Exfoliac SPF 50 * 40 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Fluid matifikues me mbrotje të lartë ndaj diellit, për lëkurë të yndyrshme me tendencë për akne.

40 ml

Noreva Exfoliac SPF 50 , dedikuar lëkurës së yndyrshme me tendencë akneike, përmban filtra mbrojtës ndaj diellit me spektër të gjerë kundër rrezeve UVA/UVB. 

  • Një formulë komplekse me agjentë, të cilët rregullojnë dhe balancojnë prodhimin e yndyrës, duke i dhënë fytyrës një pamje dhe ndjesi mat.

Teksturë e lehtë, fluide, jo komedogjenike.

Aplikohet në fytyrë, të paktën 30 minuta para ekspozimit në diell.

Riaplikohet disa herë në ditë, sidomos pas notimit apo pas tharjes me peshqir.

Shiko edhe