Noreva Iklen Anti-Brown Spot Photoprotective Cream SPF 50+ * 30 ML

Noreva Iklen Anti-Brown Spot Photoprotective Cream SPF 50+ * 30 ML

Lekë 4,800.00
Title:  
Krem mbrojtës nga dielli dhe anti-pigmentues.

30 ml

Noreva Iklen Photoprotective Spot Anti-Brown Spot SPF 50+ përmban një kombinim të 3 filtrave të diellit me spektër të gjerë. Kjo i jep lëkurës tuaj mbrojtje shumë të lartë nga rrezet e diellit anti-UVA-UVB.

Plus përbërësit e tij anti-hiperpigmentues frenojnë prodhimin e melaninës dhe kufizojnë shfaqjen e njollave të errëta.

Kjo formulë, e pasuruar me sophora-α dhe centaureidinë , gjithashtu pengon prodhimin dhe migrimin e melaninës – për të kufizuar shfaqjen e njollave të errëta.
Liqeri, një anti-oksidues dhe anti-inflamator i fuqishëm, ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga foto-plakja.

  • Filtra dielli me spektër të gjerë.
  • Frenon prodhimin e melaninës.
  • Pa paraben.
  • Pa aromë.
  • Rezistent ndaj ujit.

Vendoseni në lëkurën 15 minuta para çdo ekspozimi në diell. Përsëriteni çdo 2 orë. Parandalon përsëritjen e njollave kafe.

Shiko edhe