Noreva Matidiane Anti-Shine Day Treatment*40 ML

Noreva Matidiane Anti-Shine Day Treatment*40 ML

Lekë 3,300.00
Title:  
Krem hidratues për lëkurat mikse dhe të yndyrshme.

40 ml

Krem për lëkurat mikse dhe të yndyrshme tek të rriturit, kontrollon shkëlqimin dhe matifikon për gjatë gjithë ditës zonat e yndyrshme.

Falë veprimit të Chrono Regul HD dhe përbërësve të tjerë aktive, ajo kap grimcat e yndyrës, ngushton poret dhe njëkohësisht hidraton lëkurën.

Tekstura shumë e lehtë dhe e mëndafshtë është shumë e lehtë për tu përhapur.

  • Pa paraben.
  • Jo komedogjenik.
  • Aromë e lehtë.
  • Bazë e mirë për make up.
  • Efekt mat.

Të aplikohet në mëngjes në lëkurë të pastër e të thatë.

Shiko edhe