Noreva Noregyn Intimate Cleansing Gel *500 ML

Noreva Noregyn Intimate Cleansing Gel *500 ML

Lekë 2,900.00
Title:  
Detergjent për zonën intime.

500 ml

Pastrues Intim i pasur me surfaktantë të butë, vaj ricini dhe fosfolipide të cilat do të jenë perfekte për higjienën intime të të rriturve dhe adoleshentëve.

  • I pasuruar me acid laktik, ruan një mjedis të favorshëm për ekuilibrin e florës.
  • Shkuma e saj e lehtë ofron një aromë të freskët.
  • PH fiziologjik.Të aplikohet 2 herë në ditë në zonën intime dhe me pas të shpëlahet.

Shiko edhe