Noreva Sebodiane DS Serum* 8ML

Noreva Sebodiane DS Serum* 8ML

Lekë 2,200.00
Title:  
Serum që ndihmon në trajtimin intensiv të seborresë.

8 ml

Noreva Sebodiane DS Serum rregullon prodhimin e sebumit duke i kthyer shëndetin dhe rehatin lëkurës.

  • Serum për kujdes intensiv.
  • Rregullon prodhimin e sebumit me Acid Linoleik.
  • Eliminon lëkurën me luspa.
  • Lehtëson kruajtjen dhe acarimin.
  • Lëkura është e pastruar dhe e shëndetshme.

Të aplikohet lokalisht për 10 ditë rresht në fazën e shpërthimit. Për mirëmbajtje, aplikoheni 3 herë në javë deri në zhdukjen e plotë të lezioneve.

Shiko edhe