Noreva Sensidiane AR Intensive Anti-Redness Care * 30ML

Noreva Sensidiane AR Intensive Anti-Redness Care * 30ML

Lekë 2,800.00
Title:  
Krem hidratues i cili minimizon skuqjen intensive, enët transparente dhe eliminimon  papërsosmëritë.

30 ml

Noreva Sensidiane AR zvogëlon skuqjen intensive, enët transparente dhe eliminimon papërsosmëritë.

Ky kujdes trajtues vepron falë:

  • Kompleksit RPP2 që lejon përmirësimin e strukturës kapilare, zvogëlon depërtueshmërinë e tyre, ruan elasticitetin dhe kufizon shfaqjen e venave në sipërfaqen e lëkurës.
  • Azecalm, vitaminë PP dhe neutrazen pro, përbërës aktivë me cilësi qetësuese dhe zvogëlojnë shpejt skuqjet.
  • Agjent rregullues të florës që parandalon skuqjen intensive dhe zhvillimin e njollave.
  • Agjentë të lehtë që menjëherë unifikojnë dhe ndriçojnë fytyrën për rezultate afatgjata.

Pas muajve të parë të aplikimit, rezultati është i dukshëm.


Të aplikohet në mëngjes dhe / ose në mbrëmje në fytyrë të pastër.

Shiko edhe