Noreva Sensidiane Intolerant Skin Care Light Texture * 40 ML

Noreva Sensidiane Intolerant Skin Care Light Texture * 40 ML

Lekë 2,900.00
Title:  
Hidratues për lekurat sensitive.

40 ml

Kremi redukton ndjeshmërinë e lëkurës, qetëson dhe hidraton lëkurat e ndjeshme dhe reaktive, të prirura për skuqje.

  • E përbëre nga Neutrazen Pro dhe fitoaktive hidratuese, redukton me shpejtësi ndjeshmërinë e lëkurës, mbron lëkurën, hidraton dhe freskon, duke sjellë rehati dhe elasticitet.
  • Tekstura e lëngshme depërton me shpejtësi, duke mos lënë asnjë shenjë.
  • Pa paraben. Jo komedogjene.

Të aplikohet në mëngjes dhe darkë pas larjes së fytyrës.

Shiko edhe