Noreva Sensidiane Riche Soothing Cream* 40 ML

Noreva Sensidiane Riche Soothing Cream* 40 ML

Lekë 2,900.00
Title:  
Krem hidratues për lëkura të thatë, shumë të thatë dhe sensitive.

40 ml

Kremi Noreva Sensidiane Riche është krijuar për lëkurë të thatë, shumë të thatë dhe sensitive.

  • Redukton mbindjeshmërinë e lëkurës dhe e ushqen atë, duke siguruar butësi dhe rehati që zgjat. 
  • Tekstura kremoze mundëson përhapjen e njëtrajtshme dhe përthithjen shpejt. 
  • Është i përshtatshëm edhe për lëkurat më sensitive që nuk tolerojnë përdorimin e hidratuesve të zakonshëm. Mund të përdoret edhe si baze make-upi.


Aplikojeni kremin çdo mëngjes dhe/ose darkë në lëkurë të pastër dhe të thatë.

Shiko edhe