Noreva Sensidiane Soothing Eye Contour Care 15 ML

Noreva Sensidiane Soothing Eye Contour Care 15 ML

Lekë 2,400.00
Title:  
Krem për zonën syve që redukton rrathët e errët, qeskat e syve dhe shenjën e plakjes.

15 ml

 Noreva Sensidiane është formuluar posaçërisht për ata që kanë një zonë të ndjeshme të syve.

  • Redukton në mënyrë efektive ndjeshmërinë e lëkurës, por gjithashtu i jep lëkurës një pamje rinore.
  • E pasur me përbërës hidratues, ushqyes dhe qetësues, kjo formulë jo vetëm që mund të hidratojë thellësisht zonën e konturit të syve, por edhe të parandalojë dhe qetësojë inflamacionin duke përmirësuar elasticitetin e lëkurës së ndjeshme.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, ky krem ditor mund të përmirësojë gjithashtu pamjen e përgjithshme të zonës së syve.


Të aplikohet mëngjes edhe darkë në zonën e syve me lëvizje rrethore.

Shiko edhe