Noreva Xerodiane AP+ Cleansing Oil * 400 ML

Noreva Xerodiane AP+ Cleansing Oil * 400 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Larës vajor për lëkurat e ndjeshme dhe me tendencë atopike.

400 ml

Noreva Xerodiane AP + vaj pastrues për rigjenerimin e lipideve pastron, ushqen, mbron dhe zvogëlon irritimet e fytyrës dhe trupit të të gjithë familjes.

  • Formula e saj pa sapun me bazë pastrimi shumë të butë e bën atë një produkt të përshtatshëm për të gjithë familjen: i rritur, fëmijë, foshnjë dhe rekomandohet edhe për lëkurat e ndjeshme dhe me tendencë atopike.
  • Borage, inca inchi dhe evening primrose -të pranishme në formulë ofrojnë acide yndyrore thelbësore që lejojnë të ushqejnë dhe kufizojnë ndjesitë e shqetësimit.
  • Lëkura është e pastër, e butë, me aromë delikate.


Të aplikohet në lëkurë të lagur dhe më pas shpëlajeni.

Shiko edhe